Nox App Player - Bilgisayarınız için Android Ortamı | Nettetek.Net
loader image

Sitemize eklemek istediğiniz program veya makale varsa üstteki butona tıklayınız.

Kayan Menü Nettetek
Nox App Player - Bilgisayarınız için Android Ortamı Nettetek.Net

Nox App Player – Bilgisayarınız için Android Ortamı

Lisans / Fiyat: ÜCRETSİZ
Eklenme: Eylül 24th, 2017
Dil: İNGİLİZCE
Boyut: 385.27 MB
Üretici: Bignox
Ekleyen: SalihSari
İNDİR
Rate this post
Rate this post

Nox APP Player, Android işletim sistemini sanal olarak kurarak PC’nizde Android uygulamaları çalıştırmanızı sağlar. İleti gönderme uygulamalarından oyunlara kadar, masaüstünüzde hemen hemen her Android uygulamasını (veya bir kerede birkaç uygulama) çalıştırabilirsiniz. Kontrol sistemleri, başka bir deyişle dokunduğunuz yerdeki fareyi tıklamak kadar basit olabilir, ancak dokunma kontrollerini daha karmaşık kontrol şemalarına sahip oyunlar veya uygulamalar için tuş vuruşlarına eşleyebilirsiniz.

 

Nox APP Player ile Başlamak

Aslında, Nox APP Player, masaüstünüzde (Android 4.4.2 Kitkat çalıştıran) bir sanal Android tablet oluşturur. Kurulum hızlı değildir, ancak çok basittir ve zaten sahip olduğunuz tüm uygulamaları indirmek için Play hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Özel kaplamaları oluşturma ve performansı artırmak için CPU kaynaklarını atama da dahil olmak üzere, oynatıcının ayarlarını değiştirebilirsiniz (ancak çoğunlukla zorlu bir uygulama değildir). Bir joystick veya gamepad kullanarak oyunlar oynamak isterseniz, oyun komutlarını bu çevre birimlerinden birine eşleyebilirsiniz. Aynı anda birden fazla hesapta oturum açabilirsiniz.

 

Basit, sağlam emülatör

Nox APP Player çok fazla çan ve ıslık içermiyor, ancak bunu yapmak için ne yapar – kullanımı kolay ve çoğu çalışacak basit, istikrarlı bir Android emülatörü oluşturmak.

Yorum Yapabilirsiniz

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmalısınız.