Asphalt 8: Airborne Araba Yarışı Oyunu | Nettetek.Net
loader image

Sitemize eklemek istediğiniz program veya makale varsa üstteki butona tıklayınız.

Kayan Menü Nettetek
Asphalt 8: Airborne Araba Yarışı Oyunu Nettetek.Net

Asphalt 8: Airborne Araba Yarışı Oyunu

Lisans / Fiyat: ÜCRETSİZ
Sürüm: Airborne
Eklenme: Ekim 3rd, 2017
Dil: Türkçe
Boyut: 2,06 GB
Üretici: Gameloft
Ekleyen: SalihSari
İNDİR
5/5 - (1 vote)
5/5 - (1 vote)

Asphalt 8: önceki aksiyon dolu yarış oyunlarının, bu sefer daha da muhteşem yeni versiyonuna dönüşünü işaret ediyor. Yeni bir oyun motoru, araba ve ortamlar, karmaşık bir kariyer modu, çok oyunculu ve slo-mo ırkları aksiyon filmlerine layık. Buna bayılacaksın!

 

9 devreden 47 araba

Asphalt serisinin bu 8. sürümünde Gameloft, filonun% 80’ini yeni otomobiller ile güncelleyerek yukarıda ve öteye gitti. Airborne’un daha meraklı modelleri başlangıçta mevcut değildir, ancak devreleri kazanırken puan kazandığınızda (veya o kadar uzun süre bekleyemiyorsanız nakit paranın dışına çıkarken) anahtarların kilidini açabilirsiniz. Araçlar, genel olarak, orijinallerine çok iyi tasarlanmış ve doğrudur. Toplamda en fazla 47 toplayabilir ve onları çeşitli renklerde yeniden boyayabilirsiniz.

Çevreyle ilgili olarak, Asphalt 8: sizi Venedik, Londra, Barselona, ​​Tokyo ve Monako gibi şehirlerin bulunduğu 9 yeni gidilecek yere, ayrıca Nevada çölü, Fransız Guyana, İzlanda ve Alpler gibi kırsal alanlara götürür. . Rakipleriniz üzerinde kazanç elde etmenize yardımcı olmak için bulunması gereken gizli kısayollar vardır.

İyi bir dizi oyun modu sunar. Her şeyden önce, 180 etkinlikte sekiz yarış mevsimi süren karmaşık bir kariyer modu var. Sonraki, altı ayrı yarış tipi (klasik, eleme, düello, ejeksiyon, enfeksiyon ve slalom) içeren hızlı bir yarış modudur. Ve son olarak, sekiz oyuncu çevrimiçi olarak oynamak için bir çok oyunculu modu var, bunun en önemlisi hala WiFi üzerinden yerel arkadaşlarla oynuyor. Sıralama sistemi, dünya sıralamanızı ve arkadaşlarınızla şeklinizi gösterir.

 

Kesinlikle çarşı tarzında bir oyun

Asphalt 8: Havadan Oyun, önceki taksitlerdeki çarşı tarzını korur. Hızınızı arttırmak, milleri sürüklemek, yolun öbür noktalarını toplamak için Nitro’yu kullanmaya devam edebilirsiniz. Asphalt 8’deki büyük değişiklikler parça etrafında dağılmış sıçrama tahtalarının eklenmesidir. Bunlar uçuşa başlamanızı ve havada muhteşem stuntlar yapmanızı sağlar. Asphalt 8: kursları havaya da tırmanıyor, dolayısıyla Airborne adı.

 

Yeni grafik motoru ve punchy müzik

Grafikler gelince, Asphalt 8: Havadan daha önce olduğu gibi daha da iyi, oldukça etkileyici ayrıntılı evrenler ve aydınlatma efektleriyle. Yeni fizik motoru, rakipler ile çarpışmalar için yavaşlarken ve çöp ekranda dönerken ne yapabileceğini gösteriyor.

İhtiyacımız olan tek şey, Asphalt 8: Hava Sahası’ndaki yarışların hızını yakalayabilen bir müzik. Artık hayır deyin: Her biri yolda her şapırdatmak istemek için sonuncusundan daha akılda kalan üç müzik stili var.

 

Asphalt geleneğini canlı tutan bir oyun

Genel olarak: Havadan önceki felsefe ve oyunla daha önceki oyundan çok az değişiklik oldu. Bu, çevrede bulunan ortamlar ve araba, daha gösterişli yavaş hareket ve sıçrama tahtaları olan tek gerçek değişimi terk eder.

Arcade yarış oyunları taraftarları, Real Racing 3’ün yanı sıra ve tablet kategorisinde en iyi yarış oyunlarından biri olan Asphalt 8: Hava yoluyla hayal kırıklığına uğramayacak. Hava yoluyla sizi saatlerce garanti altına alıyor. Birçok solo veya çok oyunculu yarışmalara katılın!

Yorum Yapabilirsiniz

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmalısınız.