Dark Souls III(Windows) Aksiyon-RPG Oyunu İndir | Nettetek.Net
loader image

Sitemize eklemek istediğiniz program veya makale varsa üstteki butona tıklayınız.

Kayan Menü Nettetek
Dark souls 3 Nettetek.Net

Dark Souls III

Lisans / Fiyat: 179,00 TL
Sürüm: Dark Souls 3
Eklenme: Eylül 4th, 2017
Dil: İNGİLİZCE
Üretici: NAMCO BANDAI
Ekleyen: SalihSari
İNDİR
Rate this post
Rate this post

III, yazılımın ortaçağ fantazisinden, aksiyon-RPG serisinden devam ediyor; karikatür serisinin geri kalan kısmı ile aynı zorluğu, stili ve sesi muhafaza ediyor.

Dark Souls III, üçlemenin sonucudur – ancak yönetmen Hidetaka Miazaki ile yapılan röportajlar (VG247 aracılığıyla), bunun franchise’ın sonu anlamına gelmediğini doğrulamıştır.

 

Köklerine dönelim

Dark Souls III hikayesi Cinder’in Efendisi etrafında dönüyor. Bu, bir kez daha ateş, karanlık ve döngüler temasını toplayan ilk Karanlık Ruhları çağırıyor.

Orijinal Karanlık Hükümdarlar’ın bu daha açık referansı Hidetaka Miazaki etkisi olabilir. Orijinal direktörü bu üçüncü taksidi yönetmek üzere geri döndü. Bu, Karanlık Ruhlar II için bir zayıflık olarak yokluğunu gösteren bazı taraftarlar için iyi bir haber olacaktır.

Buna bağlı olarak, Dark Souls III, dağılmış güzellikteki franchise’ın imza fantastik tarzını koruyor – bir zamanlar muhteşem bir dünya çöküyor ve gölgede örtülüyor. Başlangıçtan itibaren açıkça görüleceği gibi, zengin tasarlanmış çevre, kıvılcımlar dünyada yüzen ve gökyüzünde dim, ölmekte olan güneş batarken, aşırı büyümüş ve ufalanacak gibi görünüyor.

Dark Soul III’un Lothric bölgesi önceki oyunlardan daha doğrusal bir dünyadır. Bazı şubeler olmasına rağmen, öyküdeki kritik yol daha doğrudan anlatıyor. Demon’un Ruhlarını anımsatan bir göbek alanı var, ancak şenlik ateşinde Seyahat opsiyonunu kullanarak geri dönmek, keşfetmek için heyecan verici bir yer sunmaktan ziyade başlangıç ​​yerine geri dönmek gibi görünüyor.

 

Dark Souls III ile bir kez daha karanlığa

açısından, From Software, PlayStation’ın özel başlığı olan Bloodborne’da tanıtılan silah sisteminden öğrendi. Savaş ağır ve tempolu olmasına rağmen – Sabır ve savunmacı oyun hala erdemle – Dark Souls III daha hissediyor.
Ayrıca büyüleri ve mucizeleri bir mana çubuğuyla bağlayan yeni bir sihirbaz sistemi sunar. Bu oynarken tüketilir, ancak yeni bir Ashen Estus Flask ile doldurulabilir. Bu, önceki oyunlarda görülen sağlığa kavuşturucu sağlıklı Estus Flask ile aynı şekilde çalışır, ancak şimdi her birinde sahip olduğunuz kullanım dengesine karar vermeniz gerekir. Evet, sihirli kullanıcıların daha agresif bir şekilde oynamasına izin vererek sağlığı sağlıklı olarak değiştirebilirsiniz.

Mana bar ve Ashen Flask da melee odaklı daha savaşçılar tarafından kullanılmaktadır. Her silah için yeni dövüş stilleri ve tutumları mevcuttur ve manayı kullanmaları için tüketirler. Bu, kavgalara daha çok çeşitlilik katmakta, silahlar arasında taktiksel tercihlerde önemli farklılıklar bulunmaktadır.

Örneğin, hafif bir Rapier’in benzersiz duruşu, çoklu hareketlerin yürütülmesine olanak tanır. Buna kıyasla, Büyük Kılıç güçlü bir yukarı doğru salınım ile rakiplerinizi havaya fırlatmadan önce şarj etmenizi sağlar.

Yakıcı aydınlık
Karanlık Ruhlar III serisini soyuyla sürdürüyor. Savaş mekaniği, oyunlarından öğrenilen her şeyi kullanarak gelişen From Software, tanıdık sistemi içinde herkesin düşünmesini zorunlu kılacak yeni dinamikler yarattı. Bunu daha ufacık bir hikaye ile birleştirin – ki bu, hayranların yıllarca düşündükleri konuları birbirine bağlar – ve gazileri için mükemmel olan, aynı zamanda yeni gelenler için erişilebilir olmayı da yöneten bir oyununuz var.

Yorum Yapabilirsiniz

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmalısınız.