SpyHunter AntiMalware(Zararlı Yazılım Engelleyicisi) İndir | Nettetek.Net
loader image

Sitemize eklemek istediğiniz program veya makale varsa üstteki butona tıklayınız.

Kayan Menü Nettetek
SpyHunter Antimalware Nettetek.net

SpyHunter

Lisans / Fiyat: Tam Sürüm
Sürüm: 4.26
Eklenme: Eylül 9th, 2017
Dil: İNGİLİZCE
Boyut: 728.96 kB
Ekleyen: SalihSari
İNDİR
Rate this post
Rate this post

SpyHunter, ortalama bir PC kullanıcısının çalışması için tasarlanmış ve devam etmesi için uzman bir BT becerisine ihtiyaç duymayan bir anti-malware programıdır. Program, ücretsiz indirilebilen kötü amaçlı yazılım tespiti için bir tarayıcı ile birlikte gelir.

 

SpyHunter ile Hızla korunun

SpyHunter, bilgisayar korsanlarının ve kimlik avı çalışanlarının özel bilgilerinize erişmesini zorlaştıran güvenlik önlemleri sağlar. Ve çevrimiçi gizliliğinizi korumak için tasarlanmış diğer casus yazılım paketleri gibi bir kullanıcının sistemini kapsamlı bir şekilde tarayarak kötü amaçlı tehditleri tespit ederek başlar. Bu nedenle, bilgisayarınızın yavaşlatan ya da gizliliğinize zarar veren bazı kötü amaçlı yazılım türlerini almış olabileceğini düşünüyorsanız, bu durumda bu ücretsiz tarayıcıyı kullanmanız mümkündür. Ancak tarayıcı çalıştırıldıktan sonra, bu sinir bozucu programlama parçalarının bilgisayarınızın sabit sürücüsünden çıkarılması için yazılımın tam sürümünü satın almanız gerekir. Elbette, tersi doğruysa ve hiç bir şey algılanmazsa, Enigma Yazılımının hizmetlerine abone olmak gerekmez.

Önceden ödemek zorunda olduğunuz bazı anti-spam paketlerinin aksine, bu, SpyHunter’ı yavaş çalışan programların veya diğer ortak PC sorunlarının güvenlik ve gizlilik konularına veya diğer sorunlara bulaşıp bulmadığını tespit etmek için etkili bir araç haline getirir. Yazılım üreticileri, programın hızla tam taramasına olanak tanıyan yeni entegre bir rootkit algılama sistemi kurdu. Casus yazılım önleme yazılımı tarafından herhangi bir şey tespit edilirse, o zaman algılandığında sizin için ekranda bilgileri derhal görüntüler. Bu, kötü amaçlı yazılımın göremediğiniz gizli dosyalara doğru ilerlediği halde yazılımın kozlarını çakması anlamına gelir.

 

Özelleştirme ve özellikler

Kötü amaçlı yazılımlar değişmeye devam ettiği için, anti spam ve anti-phishing teknolojileri buna ayak uydurabilmek için geliştirilmelidir. Bununla birlikte, son derece sofistike anti casus yazılımı herkes için değildir ve ortalama bir kullanıcı muhtemelen büyük bir şirkette olduğu gibi aynı koruma düzeyine ihtiyaç duymaz. Bu nedenle, Enigma Software’in paketi tam özelleştirme imkânı sunar, böylece sistemi indiren her kullanıcı yazılımları kendi özel gereksinimlerine uyacak şekilde uyarlama yeteneğine sahiptir. Tabii ki, pek çok kullanıcı programı standart yapılandırmasında bırakmayı tercih edecektir, bu da normal ancak gelişmiş PC kullanıcılarının ilgisini çekecektir.

Daha önce bahsedilen gelişmiş seçeneklerden biri, bazı diğer rakip paketlerin başarısız olduğu kök set tespit modülüdür. Bunun Windows’un tüm süreçleriyle başlamadan önce yazılımın çalışmasını gerektirdiğini unutmayın. Bu nedenle, sistemin tasarımcıları kendi işletim sistemlerini kurmuşlar. Bu sayede programın Windows’un önyüklenmesinden önce çalışmasına olanak tanıyor. Böylece sizi casusluk yapmak için kötü amaçlı yazılım kullanan bilgisayar korsanlarına karşı büyük avantaj sağlıyor. Çalıştırıldığında Windows’u normal şekilde başlatabilirsiniz. Sonunda, algılanan ancak otomatik olarak kaldırılamayan herhangi bir kötü amaçlı yazılım için teknik destek verildiğini belirtmek gerekir. Başka bir deyişle, standart olanları başarısız olursa, bir sorunun özelleştirilmiş bir düzeltme alırsınız.

 

Korumanın tamamı?

Anti spam ve anti-dolandırıcılık yazılımı birçok formda olmasına rağmen, bu paket bilgisayar korsanları tarafından veri toplama için kullandığı birçok tekniğin eksiksiz bir güvencesi sunuyor. Kötü amaçlı yazılım tanımının güncellemeleri düzenli olup, sorunlardan bir adım önde olmanıza yardımcı olur.

Yorum Yapabilirsiniz

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmalısınız.