Microsoft Office Excel 2016 Programı İndir | Nettetek.Net
loader image

Sitemize eklemek istediğiniz program veya makale varsa üstteki butona tıklayınız.

Kayan Menü Nettetek
Microsoft Office Excel Nettetek.Net

Microsoft Office Excel 2016

Lisans / Fiyat: Deneme Sürümü
Sürüm: 2016
Eklenme: Eylül 13th, 2017
Dil: TÜRKÇE
Üretici: Microsoft
Ekleyen: SalihSari
İNDİR
Rate this post
Rate this post

Microsoft Excel 2016, Office 2016 verimlilik paketinin geri kalanıyla birlikte gelen, Microsoft’un saygıdeğer serisi elektronik tablo yazılımının öncüsüdür. Bu en yeni sürümü daha önceden varolan özelliklerin hepsiyle ve daha bir çok sağlayan daha şık ve modernleştirilmiştir.
 

Excel bilinmeyen bölgeler için mükemmel

Microsoft Excel 2016’nın en büyük yeni özelliği, işleme koyduğunuz verilere uygun grafikleri ve çizelgeleri otomatik olarak önermesidir. Bu sıradan elektronik tabloların ya da verilerin düzenini bir PowerPoint sunusuna kolayca eklenebilen veya kendi başına gösterilebilecek bir şeye dönüştürür. Özellik çok iyi çalışıyor. Bu arada, yazılımın geri kalan kısmı da aynı: istek üzerine verilerin trendlerini vurgular ve Office 2016’nın geri kalanında olduğu gibi, Microsoft’un OneDrive bulut depolama birimi aracılığıyla gerçek zamanlı işbirliği sağlar.

 

Verimlilikte bir artış

Temel olarak, yeni Office paketiyle yükü artırmaktan korkan herhangi bir işletme için faydalıdır. Tüm özellikleri, üretkenliği düşürmek yerine geliştirir ve hala birçok şirketin yıllardır kullandığı Excel ile aynıdır. Bunu göz önünde bulundurarak, 2016, içerdiği için daha güçlüdür ve uzun vadeli üretkenliğe yatırım yapmak isteyen tüm orta ve büyük işletmeler için genel olarak mükemmel bir seçimdir.

Yorum Yapabilirsiniz

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmalısınız.