Fightback iOS için Aksiyon Oyunu İndir | Nettetek.Net
loader image

Sitemize eklemek istediğiniz program veya makale varsa üstteki butona tıklayınız.

Kayan Menü Nettetek
Fightback iOS Oyun İndir Nettetek.Net

Fightback

Lisans / Fiyat: ÜCRETSİZ
Sürüm: 1.8.0
Eklenme: Eylül 23rd, 2017
Dil: İNGİLİZCE
Üretici: Chillingo Ltd
Ekleyen: SalihSari
İNDİR
Rate this post
Rate this post

için bu 80’lilerin tarzı aksiyon Fightback’te haydutlarla dolu bir şehirden geçin.

Fightback iOS Oyun İndir Tanıtım Nettetek.Net

Fightback Jack’le tanış

Dövüş yıldızları Jack, Bruce Willis, Arnold Schwartzeneger ve Jean-Claude Van Damme’ın birleşimi gibi görünen 1989’da bir adamı yıldızlar. Kızkardeşini gangster Drogo’dan kurtarma görevinde. Jack, kentteki her binayı, kat kat kat etmeli, yol boyunca dayak yiyip gangsterleri öldürmelidir. Her seviye ayarlanır ve yumruklarıyla, sopalar, bıçaklar ve kasap parçalayıcıları gibi silahlarla size saldıran düşmanların yaklaşık üç ila beş dalgası vardır. Her seviye tamamlandıktan sonra Jack, koruyucu ekipman, yükseltilebilir silahlar, kıyafetler satın almak ya da saldırı ve savunmasını artırmak için kullanılabilecek nakit para kazanıyor.

Fightback’in önceki seviyelerinde Jack, yalnızca yumruklarını ve tekmeleriyle geçebilir ancak daha sonraki seviyelerde bir silah kullanmak gereklidir. da “Yollar” adlı bir modele sahiptir. Bu modda, hiç bitmeyen suçluların dalgaları vardır ve burada yol boyunca para ve ödüller toplayabilirsiniz. Jack altı bar dayanımıyla sınırlıdır, oysa (ücretsiz) birkaç saat boyunca kesintisiz oynayamazsınız. Bununla birlikte, her bir dayanıklılık çubuğu, yeniden şarj etmek için yaklaşık beş dakika sürdüğünden, kendinizi çok uzun süre bekletmeyi düşünmüyorsunuz.

Birçok bedava gibi, Fightback alımları da yapıyor. Ancak oyunda keyifli bir deneyim kazanmak için zorunlu değildir.

 

Nasıl oynanır

Basit bir yumruk veya tekme yapmak için ekrana dokunarak veya daha karmaşık yumruklar, tekmeler, tüyler, atlamalar ve kaçmalar yapmak için parmağınızı kaydırarak Jack’i kontrol edersiniz. Fightback seviyelerinin daha önceki bölümlerinde, yüksek tarakların üstünde durmak için ekrana akılsızca dokunduğunuzu göreceksiniz, ancak karşı vuruşların üstesinden gelene ve uçan kasap bıçaklarına atlayana kadar uzun değil. Jack’in silahlarını kullanmak için, ekranın sol alt köşesindeki silah simgesine dokunun. Bu, zamanı yavaşlatacak ve çekim yapmak istediğiniz düşmanlara dokunmanıza izin verecektir.

Bazen Fightback’teki kontroller mermileri atarken çok sayıda düşman olduğunda (ör. Atlamak yerine yüksek vuruş yaparsanız) biraz tepkisiz olabilir, ancak bu durum zaman zaman olur.

Genel olarak, Fightback’teki muharebe karmaşık değildir, ancak özveri ve odak gerektirir.

 

Nasıl görünüyor

Özellikle tabletlerde keskin olan inanılmaz grafikler içeriyor. Her karakter (ayrıntılı tekrarlanan karakter modelleri görürsünüz de) ayrıntılıdır ve bir uygulama mağazasından başka bir şey yerine konsol oyununa daha yakındır. Ses, üste koyan şeydir. Fightback için olan müzik, çoğunlukla helikopterlerin ve polis sirenlerinin sesi ile karıştırılmış karanlık synth tonlarından oluşuyor ve bu da distropik bir geleceğe katkıda bulunuyor. Ses efektlerine büyük miktarda detay konulmuştur: hemen her şey bir ses çıkarır. Bıçak tırmanışından Jack’in ayak seslerine kadar, ses Fightback’in ambiyansına önemli katkı sağlıyor.

 

Karar

Fightback, klasik aksiyon filmleri ve sıradan oyuncuların taraftarlarını memnun etmek için iyi tasarlanmış ve eğlenceli bir aksiyon oyunudur.

Yorum Yapabilirsiniz

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmalısınız.