Get ZENd iOS İçin Spor ve Sağlık Uygulaması İndir | Nettetek.Net
loader image

Sitemize eklemek istediğiniz program veya makale varsa üstteki butona tıklayınız.

Kayan Menü Nettetek
Get ZENd Spor Ve Sağlık Uygulaması İndir Nettetek.Net

Get ZENd

Lisans / Fiyat: ÜCRETSİZ
Sürüm: 1.1
Eklenme: Eylül 15th, 2017
Dil: İNGİLİZCE
Boyut: 119 MB
Ekleyen: SalihSari
İNDİR
Rate this post
Rate this post

Get ZENd, kullanıcıların rahatlamalarını ve yeni bir şekilde meditasyon yapmalarını sağlayan, için tasarlanmış bir sağlık ve spor uygulamasıdır. Sakinliği ve netliği sağlamak için tasarlanmış rehberli egzersizleri içeren Get ZENd, başlamadan önce endişelenmeniz gereken her şeyle ilgilenir.

 

 

Mükemmel Tasarımla Karşınızda

Rahatlatıcı müzik ve ekranda gösterilen talimatlarla kullanıcılar, yeni bir zihniyet getirmeye eminsiniz sakinleştirici ve yatıştırıcı egzersizlere doğru atlayabilirsiniz. Yatmadan hemen önce, kolayca ve huzur içinde uyuyabilmeniz için mükemmel bir yoldur.

 

Hayat meşguldür. Stres azaltmak, enerjiyi en üst düzeye çıkarmak ve daha iyi yaşamak için netlik ve netliği iyileştirmek için GetZENd uygulamasını kullanın. 

Gün boyunca farklı zorluklarla karşılaşıyoruz ve dişlileri değiştirmek her zaman kolay değildir. Beyin dalga frekansını zahmetsizce istediğiniz bir duruma ayarlayan müziği kullanarak, stresini serbest bırakmak, odaklanmış, yüksek performanslı bir bölgeye girmek veya derin uykudayken rahatlamak için basit yönlendirmeli egzersizler sunar. 

Gevşemek veya daha etkili zihin durumunu ve kolay bir şekilde değiştirmek için kullanın. Gözlerinizi kapayın, derin nefes alın ve rahatlayın. 

Yorum Yapabilirsiniz

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmalısınız.